Ny bog om etniske minoriteter i sundheds- og socialvæsenet

Kære Alle,

Følgende er indsendt af Naveed Baig, Etnisk Ressourceteam ved Rigshospitalet:

“Det er med stor glæde at vi kan præsentere en ny bog om etniske minoriteter i Danmark der bl.a. indeholder et kapitel om Etnisk Ressourceteam. Antologien hedder ‘Tro, omsorg og interkultur- erfaringer fra social- og sundhedsområdet’ (Hans Reitzels Forlag) Der er bidrag fra Henning Nabe-Nielsen, Lise Dyhr, Christian Nørregaard, Flora Ghosh, Marianne Kastrup, Peter la Cour, Asad Farooq Ahmad, Lissi Rasmussen, Grete Holdt Brorholt, Naveed Baig, Stéphanie Torbøl, Anette Sonne Nielsen Den er redigeret af Naveed Baig, Marianne Kastrup og Lissi Rasmussen. Bogen er den første samlede og helhedsorienterede fremstilling af tro og omsorg ud fra et multikulturelt perspektiv. Vi håber også på at den vil blive brugt som lærebog på diverse sundheds – og sociale institutioner.

Læs mere om bogen her: http://www.gyldendal-akademisk.dk/Newsletter/NyhedsbrevHansReitzel/Socialogsundhedsfag/Tro%20omsorg%20og%20interkultur.aspx?email=lk@ga-forlagene.dk&us_safe_id=35154U75C11803F34C

Fortsat god sommer!

Niels Christian

Speak Your Mind