Facebookgruppe

Kære alle,

Som aftalt ved årets netværksmøde er der nu blevet oprettet en Facebookgruppe for Nordisk Netværk for Forskning i Tro og Helbred. Hvor Faith-Health.org fortsat vil virke som en officiel side, hvor aktiviteter, publikationer og forskernetværk fortsat vil være at finde, vil Facebook have til formål at gøre det nemmere for deltagerne af udveksle og diskutere idéer og projekter, samt udveksle diverse informationer. Siden kan findes her (https://www.facebook.com/groups/1757859764473349/?fref=ts).

Hvis I kender til andre personer, som kunne være interesserede i Netværkets forskningsområde, og/eller som kan bidrage hertil, er I velkomne til at invitere disse til gruppen. Gruppen er lukket, hvilket vil sige, at jeg, som administrator, skal godkende alle medlemsanmodninger.

Jeg håber siden vil blive brugt, og kan bidrage til integration og samarbejde af den nordiske forskning i tro og helbred!

Bedste hilsner,

Tobias

 

Speak Your Mind