Eksistentielle og religiøse temaer i psykoterapi

Kære Netværksdeltagere,

Vi er blevet gjort opmærksomme på en temadag, som kunne være interessant for Netværkets medlemmer.

I forbindelse med sin doktorafhandling har Gry Stålsett udviklet og evalueret på en ny integrativ model til behandling af mennesker med depressive lidelser. Gry Stålsett er specialpsykolog ved Modum Bad, hvor hun har arbejdet i over tyve år, og er en af landets førende eksperter på skam. Hun er også ansat i en deltidsstilling ved Menighetsfakultetet i Oslo, hvor hun bl.a. er ansvarlig for masterstudiet i religionspsykologi. Hun har skrevet doktorgrad i emnet ‘Eksistensiell tilnærming til tilbakevendende depresjoner’.

D. 29/5 vil Gry Stålsett, i samarbejde med Center for Familieudvikling, afholde en temadag omkring eksistentielle og religiøse temaer i psykoterapi. Her vil bl.a. principperne bag hendes nyudviklede model, VITA, blive præsenteret.

Mere information og tilmelding kan ske her.

Bedste hilsner,

Tobias

Speak Your Mind